luni, 10 martie 2014

Apele termale de la Caciulata


Pentru cã este la modã acum sã te duci la bulgari sau în Poiana Brașov, mã voi încãpãţâna sã tot vorbesc despre locuri interesante, unde te poţi relaxa foarte bine, fãrã fiţele inutile pe care simţim nevoia sã le expunem ostentativ.
Mai ales pentru cei din București, Cãciulata este una din staţiunile aflate la doar 200 de km unde te poţi bucura din plin de apele sulfuroase termale, mai ales în iernile cãlduroase și lipsite de zãpadã, cum a fost cea care tocmai s-a terminat.
La complexul Cãciulata sunt 5 piscine moderne cu apã termalã, dintre care una exterioarã, temperatura apei este de 37 de grade, iar la cele din hotel Cãciulata existã și un bar, de unde poţi cumpãra apã mineralã (5 lei sticla mare) sau bere (4 lei halba) și sandwich-uri sau pizza. Intrarea este de 20 de lei pe zi pentru adulţi.
O camerã la hotel Cãciulata este 120 de lei, alegere preferabilã dacã te duci cu copii pentru cã piscinele sunt legate de hotel, deci nu trebuie sã ieși afarã în frig. Altfel, o camerã la pensiune este în medie 60 de lei (poate ajunge pânã la 100 de lei dacã vreţi condiţii deosebite). Iarna se poate mânca doar la restaurantul hotelului pentru cã alte localuri sunt închise. Porţiile sunt, într-adevãr, mici (sunt scrise în meniu –cotletul de porc este la 120 de grame), dar preţurile sunt accesibile (cel mai scump este mușchiul de vitã la grãtar: 24 de lei), iar personalul este amabil. Parcarea la hotel este 2 lei pe zi, dar vã puteţi lãsa mașina și în parcãrile din afara complexului hotelier, unde nu vã costã nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu