joi, 3 august 2023

Vacanta pe munte -Șimon, Bran -episodul 3 sat Peștera

 Pentru că nu mai aveam bocanci și nici nu știam dacă nu cumva ne va rupe durerea de picioare după acel urcuș de două ore, am zis să o ardem lejer și am luat mașina până în faimosul sat Peștera. Confirm că această excursie merită din plin efortul. Este deosebit de frumos acolo.

Am lăsat mașina în Peștera, unde se termină asfaltul. Aici am luat-o pe drumul forestier care pare că continuă șoseaua asfaltată cotind în jos spre dreapta. Să nu faceți ca noi! De unde ați lăsat mașina, mergeți înainte pe o potecă mai largă spre dreapta, printre case, pe marcaj cruce roșie până dați de marcaj dungă roșie spre Măgura (tot dreapta) ca să faceți un cerc mai larg. E frumos și pe drumul forestier, se văd Bucegii și Piatra Craiului, dar tot mai mișto e pe dincolo. 



Traseul nu e chiar floare la ureche, cum tot susțin unii, dar e, totuși, un traseu ușor. Dar, mai ales, e foarte frumos. Apropo, și aici ne-a prins ploaia (prognoza dădea 0% șanse de ploaie...). Dacă e soare, să vă protejați pentru că e umbră puțină. 























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu