vineri, 26 iulie 2013

Sãrata Monteoru

O staţiune balnearã micuţã, dar simpaticã, aproape de București. Noi am plãtit cazarea 60 de lei pe noapte (în timpul sãptãmânii), iar intrarea la piscinã cu apã sãratã (într-adevãr sãratã, sã nu vã vinã idei sa vã bãgaţi capul în apã) 15-20 de lei. Mie mi-a plãcut bazinul vechi, dar foarte de comitet, e cam plin de pensionari, însã foarte primitor și simpatic.
Vã recomand sã mâncaţi la cantina-terasã de lângã Ceres. Preţurile sunt foarte bune, iar mâncarea, gustoasã, chiar dacã nu foarte variatã.




2 comentarii:

  1. Am fost si noi cateva zile la Tg. Mures, Sighisoara,Sambata de Sus, facut Transfagarasanul/lacul Balea (pe panta de intoarcere ne-a prins o ploaie zdravana), Poiana Sarata - pretty cool places, unele le-am vizitat pentru prima data (de ex. Sighisoara, unde am stat o noapte intr-o pensiune a unui olandez, chiar in piata de langa Turnul cu ceas - acolo am vizitat si un cimitir aparte situat pe o panta abrupta, plin de morminte de protestanti nemti vechi de 200 de ani). Overall transfagarasanul mi s-a parut mai putin palpitant decat ma asteptam - adica e, dar nu chiar de speriat - cel mai mult mi-a placut in tunelul din varf, cel mai lung din Romania. Varfurile Moldoveanu si Negoiu erau impresionante totusi, iar cascada Balea am vazut-o de departe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a placut mai mult Transalpina decat Transfagarasanul, iar Sighisoara imi place mult in timpul festivalului cand e mai animata. La Sambata de Sus am fost iarna cand era deschisa si partia. Pastravul de acolo este foarte gustos si printre cel mai ieftin pe care il poti gasi in locuri similare.
    Sunt multe lucruri frumoase in Romania, dar nicic cele din strainatate nu sunt de ignorat, he he he.

    RăspundețiȘtergere