luni, 9 martie 2015

Lisa Rogak -"Angry Optimist. The Life and Times of Jon Stewart"

Cum tocmai realizatorul meu preferat de emisiuni-pamflet, Jon Stewart, a anunţat că, din toamnă, nu-şi va prelungi contractul pentru emisiunea "The Daily Show", m-am gândit să-mi fac timp pentru audiobook-ul cu biografia lui.
Nu este o biografie excepţională, dar e intersantă, mai ales dacă îţi place Jon Stewart. Afli tot felul de situaţii dubioase şi amuzante din tinereţea lui, povestea relaţiilor cu diferiţi colaboratori (cum ar fi prietenia lui cu Colbert), faux-pas-urile pe care, inevitabil, le-a făcut în carieră şi te simţi mai bine când ştii că şi un introvertit ("social hermit" cum spune în carte) poate face o emisiune de divertisment (de calitate chiar). Asta ca să fim în temă cu toate semnalele de alarmă trase că, vai, ce discriminaţi sunt introvertiţii în societatea radical extrovertită din zilele noastre.

2 comentarii:

  1. Ha ha! Introvertită cum sunt, poate ar trebui să iau lecții de la el. :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Da da, cred ca tocmai de aceea are un umor putin mai "altfel". Chiar daca e gustat de putini oameni, e foarte bine sa mai ai si ceva diferit in alegerea de emisiuni-pamflet.

    RăspundețiȘtergere